Välkommen till Norrlands nya aktivitetsmässa!

Nolia Cykel & Äventyr är Nolia AB:s helt nya mässa och skall vara en inspirationskälla för dem som gärna vill ta sig ut och uppleva ett äventyr men som inte riktigt vet hur, var eller när? Hit kommer företag och föreningar som ges möjligheter att presentera sina aktiviteter, utrustning eller paket för en publik som längtar efter ett äventyr.

Det är inte bara äventyret som kommer ligga i fokus utan även cykel som livsstil. Umeå har 255km cykelstråk, har blivit utsedd till Sveriges bästa cykelstad och ligger på en tredjeplats i Europa, därmed är Umeå en perfekt plats att arrangera mässan på. Nästan var tredje person i Umeå cyklar till arbete eller skola och var femte fortsätter att cykla på vintern.

Cykel & Äventyrsmässans syfte är att skapa en medvetenhet omkring vad man faktiskt kan göra på en cykel i norra Sverige men också vad det finns för möjligheter i resten av Sverige och i Norden.

Förutom cykling kommer även andra aktiviteter som vandring, forsränning, kanotpaddling, klättring att lyftas då Västerbotten och angränsande län har enorm potential för detta.
Det finns många aktörer som erbjuder utomhusaktiviteter men som få utövare vet om att de existerar. Genom att visa upp dessa aktiviteter under mässan och ge besökarna möjligheter att prova på kan fler ta steget att köpa den där cykeln, delta på cykelloppet, hyra kanoten eller ge sig ut på forsränningen.

Hos oss har ni som utställare möjlighet att komma med förslag på vilka aktiviteter som skulle kunna representeras på mässan.

Välkommen!
Per Åkesson, projektledare

 

Nolia, Signalvägen 3

11 - 12 maj 2019

Boka monter

Fyra bra anledningar att besöka mässan

37

Utställare

3000

Besökare

No 1

Norrlands nya aktivitetsmässa

2800

kvm

Mer information